Kookboek in het nieuws

Er zijn 8 nieuwsartikelen gevonden.

'Het is de 'boekoe pienter' van mijn moeder' - Internetbode - Internetbode
[Binnenland] 30-06-2021 10:54 - Internetbode
Hoogerheide, Provincie Noord-Brabant
HOOGERHEIDE - Bijna iedere familie kent wel een familierecept. Een gerecht zoals ze dat alleen bij die familie eten. Maar in de familie van Petra Roels-de Bats uit Hoogerheide waren er wel 60 recepten. Om de gerechten van haar Indonesische ouders voort te... [Lees verder]
Bouillon die al 75 jaar staat te pruttelen
[Algemeen] 23-10-2020 17:17 - NRC
We kunnen de nieuwe lockdown gebruiken om een groot hobbyculinair onrecht recht te zetten door zelf bouillon te trekken. [Lees verder]
Kookboekenweek: workshop eetbare bloemen
[Binnenland] 5-11-2019 11:00 - Medemblik actueel
Medemblik, Provincie Noord-Holland
Gouden Kookboek 2019 genomineerde Alain Caron bezocht met zijn TV-programma BinnensteBuiten de ‘eetbare bloemen’ tuin van Anna Koster in Avenhorn. Op 12 november komt zij naar de Bibliotheek Wognum. [Lees verder]
Keukenbazen: Deze teams gaan naar de finale op 5 oktober
[Binnenland] 2-10-2019 09:51 - Nieuws.nl
Heusden, Provincie Noord-Brabant
We zijn als gemeente trots op alle deelnemende teams, maar zijn natuurlijk vooral fan van onze Heusdense Keukenbazen: Team De Soepies. Keukenbazen Manon en Maud maakten Tomaten met Platbrood en Tomaat-Komkommertaartje. Hiermee gaan ze de Heusdense kleuren... [Lees verder]
Taartjes versieren in de bieb van Sneek
[Binnenland] 14-05-2018 09:03 - Groot Sneek
Sneek, Provincie Friesland
Sneek – Donderdag 24 mei om 15 uur kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar minitaartjes komen versieren tijdens de Annie M.G. Schmidtweek in de bibliotheek van Sneek. [Lees verder]
Taartjes versieren in de bibliotheek
[Binnenland] 13-05-2018 17:48 - Radio Markant
Sûdwest Fryslân, Provincie Friesland
Donderdag 24 mei om 15 uur kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar minitaartjes komen versieren tijdens de Annie M.G. Schmidtweek in de bibliotheek van Sneek. [Lees verder]
Langzaam gegaard rundvlees met Marokkaanse specerijen
[Voeding] 19-01-2017 14:15 - Culinette
Wat een lange titel. Ik zou het gewoon Marokkaanse stoofschotel noemen. De lange titel klinkt echter veel smakelijker dus die heb ik letterlijk overgenomen uit het mooie Kookboek bij dementie . Heerlijke recepten staan er in dat boek. [Lees verder]
Bas Robben wint Gouden Garde Publieksprijs met kookboek ‘Zuur’
[Binnenland] 23-11-2016 21:14 - Klazienaveen24
Klazienaveen, Provincie Drenthe
Klazienaveen – Bas Robben uit Klazienaveen heeft onlangs de Gouden Garde Publieksprijs gewonnen met zijn kookboek ‘Zuur’. [Lees verder]