Wetenschapeoswetenschap.eu
Jonge zwanen verschuiven wintertrek
Kleine zwanen overwinteren steeds dichter bij hun broedgebied aan de noordwestkust van Rusland. Niet de ervaren vogels, maar de jonge generatie drijft die verschuiving.

Je gaat naar de website van de uitgever. Hier tonen we alleen een korte intro.
