Tech & MediaMacFreak
'toegevoegd door...' in Finder uitzetten
In de finder gebruik ik altijd de kolomweergave. In mijn gedeelde mappen op icloud staat bij de bestanden door wie ze zijn toegevoegd. Dit maakt het geheel erg onoverzichtelijk. Hoe kan ik dit uitzetten?
Je gaat naar de website van de uitgever. Hier tonen we alleen een korte intro.


