Direct naar de inhoud

donderdag 5 november 2026

Onderwijsvietnam.vn

Heeft de overstap van docent in het voortgezet onderwijs (niveau II) naar docent in het basisonderwijs gevolgen voor de arbeidsvoorwaarden?

In gevallen waarin een docent niet is aangesteld met een beroepstitel die past bij het onderwijsniveau waarop hij of zij lesgeeft, of wanneer een docent van functie verandert en de huidige beroepstitel niet aansluit bij de eisen van de nieuwe functie, dient het hoofd van de publieke non-profitorganisatie de bevoegde autoriteit voor te stellen te beslissen over de overdracht van beroepstitels overeenkomstig artikel 30 van Regeringsbesluit nr. 115/2020/ND-CP van 25 september 2020 betreffende de werving, het gebruik en het beheer van ambtenaren.

Lees het volledige artikel bij vietnam.vn

Je gaat naar de website van de uitgever. Hier tonen we alleen een korte intro.

Advertentie

Gerelateerd nieuws

Bekijk alles

Advertentie