BinnenlandDalfsenNet
Rotskear
DALFSEN – De Grote Zaagbek is een broedvogel van grote, langzaam stromende rivieren en meren. Nestelt graag in boomholtes maar maken ook graag gebruik van nestkasten. Ze broeden in Noord-Europa en in de winter verblijft een deel van populatie in ons land.

Je gaat naar de website van de uitgever. Hier tonen we alleen een korte intro.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2026/10/22/image-164d8979-c1fc-481e-ad11-aad21862b2ab-85-2560-1440.jpeg)

