BinnenlandHaren de Krant
Reuzensterns spectaculair jagend in plas Haren-Wolddeelen
Reuzensterns zijn de grootste Europese sterns en broeden solitair of in kolonies aan de Oostzeekust. In Nederland is het een schaarse doortrekker van juli-september en voornamelijk te zien langs het IJsselmeer- en Waddenkust. Het heeft een luide rauwe roep gelijkend op een reigerachtige en jaagt hoofdzakelijk op vissen. Overwintert in West-Afrika en Middellandse-Zeegebied.
Je gaat naar de website van de uitgever. Hier tonen we alleen een korte intro.


