Direct naar de inhoud

maandag 2 november 2026

BinnenlandLiwwarders

Klopt het dat dit feest een dag voordat het feest zou plaatsvinden verboden is door de burgemeester?

Schriftelijke vragen aan het College van Burgemeester en Wethouders zoals bedoeld in artikel 42, eerste lid, van het Reglement van Orde voor de vergadering van de Raad der Gemeente Leeuwarden.

Lees het volledige artikel bij Liwwarders

Je gaat naar de website van de uitgever. Hier tonen we alleen een korte intro.

Advertentie

Gerelateerd nieuws

Bekijk alles

BinnenlandSleenWeb

Nog geen geschikte locatie voor jeugdsoos

In december 2024 hebben jongeren uit Sleen tijdens een inspreekmoment bij de gemeenteraad aandacht gevraagd voor de realisatie van een eigen ontmoetingsplek. Naar aanleiding hiervan heeft de gemeente gesprekken gevoerd met de jongeren...

Advertentie