BinnenlandDalfsenNet
Dagslaper
DALFSEN – De nachtzwaluw broedt in bosrijke gebieden in Europa en Azië, uitgezonderd in streken met koudere winters. In de schemer wordt gejaagd op nachtvlinders en vliegende kevers. Onze nachtzwaluwen keren vanaf eind april terug uit de overwinteringsgebieden, die ten zuiden van de Sahara liggen.

Je gaat naar de website van de uitgever. Hier tonen we alleen een korte intro.
