
GezondheidScientias
Zeeschildpadden komen al sinds 1040 voor rondom Curaçao en Bonaire
Zeeschildpadden hebben het op veel plaatsen moeilijk: klimaatverandering, visserij en de groei van steden en toerisme zetten hun leefgebied onder druk. Daarnaast weten onderzoekers vaak maar weinig over hoe groot hun populaties vroeger waren.


:format(jpeg):fill(f8f8f8,true)/s3/static.nrc.nl/podcasts/wp-content/blogs.dir/131/files/2020/11/nrcpodcastfeatured-image1280x768v01vandaag.png)

:format(jpeg):fill(f8f8f8,true)/s3/static.nrc.nl/taxonomy/91219f4-Wilde%2520Eeuwen_1280x768_v02_23082023.png)













/s3/static.nrc.nl/images/gn4/stripped/data95455497-ce6d55.jpg)
/s3/static.nrc.nl/images/gn4/stripped/data91599212-6f9294.jpg)