Champignons bakken: zo doe je dat

Datum:
donderdag 4 april 2024 06:30
Locatie:
Bron:
Uit Pauline's keuken
Rubriek:
Voeding (meer in Voeding nieuws)
Tags:

Paddenstoelen, die kleine smaakbommetjes uit het bos, zijn er in allerlei soorten en maten. Van de bijzondere shiitake, oesterzwam en portobello tot de welbekende witte champignon: elke soort heeft zijn unieke smaak en textuur. Wij koken graag met champignons , omdat die én het meest betaalbaar zijn, maar ook op 100 manieren te gebruiken – ze zijn lekker in allerlei gerechten. Of je ze nu gebruikt in een paddenstoelenroomsaus, op een bruschetta, of in een klassieke champignonsoep, champignons zorgen altijd voor een diepe, aardse smaak. En ze zijn niet alleen veelzijdig, maar ook nog eens heel gezond; ze bevatten belangrijke voedingsstoffen, zoals koper en vitamine B.

Dit artikel bevat in totaal 361 woorden.

Lees het volledig artikel